Google+ Çanta Modelleri: Deri Çanta Modelleri Bayan

7 Aralık 2014 Pazar

Deri Çanta Modelleri Bayan

Deri çanta modelleri bayanlar için farklı farklı deri çanta modelleri bulunmaktadır bu çantalara göz atıp ne kadar güzel olduğuna bakabilirsniz yada çantaları nerelerde nasıl kullanacağınızı yazılara göz atıp fikir alabilirsiniz.

Deri Çanta Resimler

Deri çanta resimlerini en güzel haliyle ve şık haliyle bu sayfada bulabilirsiniz. Deri çanta resimlerini model model yani spor tarzı olsun klasik olsun abiye çanta olsun burada bulmanız mümkündür. Bu çantaların mevsimlere göre olan modellerini de bulmanız mümkündür. Mesela yandaki çantayı hangi kıyafetlerle kombinleyebileceğimizi veya hangi mevsimin modeline uygun olduğuna bir bakalım. Bu çanta daha çok sonbahar modasına uygundur çünkü rengine bakar isek bize sonbaharı çağırıştırıyor. Yani yapraklar dökülürken bu rengi alır ve bu çantayı sonbahar da giyersek daha şık daha güzel durur. Bu deri çantayı kombinlemeye gelelim çanta kapalı olduğu için kapalı renkler tercih etmeliyiz yani siyah bir pantolon giyerseniz muhteşem olur ayakkabı ise kahverengi topuklu bir ayakkabı tercih edebilirsiniz ama bu ayakkabı bağıcıklı olur ise daha şık güzel olursunuz üstünüze ise siyah tonlarında bir gömlek fevkalede olucaktır. Daha şık ve güzel görünmek için bunlaa dha çok dikkat etmelisiniz. Çantaya gelirsek şeklinden dolayı ve rengiyle birbirini tamamlamış ve çok güzel bir hale gelmiş. Çanta şekli düz olmadığından dolayı daha güzel bir tasarım sunuyor. 

Deri Çanta Resimler
Deri Çanta Resimler


Kırmızı Deri Çanta

Kırmızı deri çanta gördüğünüz gibi şıklığı ile kırmızı rengi birlikte olunca çok dikkat çekici oluyor. Bu çantayı nasıl bir mükemmel halde kombin yapacağımıza bir göz atalım. Bu çantayı daha çok çok kumral tenlilere yakışır çünkü hafif siyah ile kırmızı çok güzel olur yani esmerler içinde muhteşem olur. Bunu kombinlemek için süet bir topuklu ayakkabı çok şık duracaktır. Üstüne ise siyah tonlarında bir kot pantolon giyerseniz parçalar yavaşça birbirine uymaya başlıyacaktır. Üstünüze ise göbek üstü siyah renklerde tişört kullanabilirsiniz ama dar olması şartı ile böylece çok güzel bir tarz yapmış olursunuz fakat takılarınızı kullanırsanız daha şık görünmüş olursunuz. Çantaya baktığımızda ise siyah ve kırmızı birbirine uyumuyla daha güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. 

Kırmızı Deri Çanta
Kırmızı Deri Çanta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder